De voorjaarsbrochure die onlangs bij onze abonnees in de bus viel zorgde mogelijk voor wat verwarring, maar dit voorjaar bieden we sowieso geen abonnementen aan en worden kaartjes, van zodra het mag, alleen in de losse verkoop aangeboden. Maar geen zorgen: je blijft je plaatsje van het seizoen 2019-2020 behouden tot we de abonnementverkoop voor het seizoen 2021-2022 terug opstarten. 

Online

Online je abonnement kopen is heel makkelijk. Bovendien heb je alles zelf in de hand: van de prijscategorie in elke zaal tot de stoel die jij wil. En met onze abonnemententool wordt kiezen nóg gemakkelijker: op basis van enkele parameters kies je meteen het abonnement dat bij jou past.

Bestel je abonnement nu online!

Bij het bespreekbureau

Word je liever persoonlijk verder geholpen? Dan kan je terecht bij onze bespreekbureaus in Antwerpen en Gent binnen de openingsuren. Opgelet: in juli en augustus zijn de bespreekbureaus enkele weken gesloten. De openingsuren vind je hier.

contacteer onze bespreekbureaus

Voorrang voor Vrienden

Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen (indien ze lid zijn voor het lopende seizoen) krijgen steeds enkele dagen voorrang bij het bestellen van een abonnement.

ontdek de voordelen van Vriend-zijn