Wil je als trouwe opera- en/of balletfan altijd op de plaatsen van je keuze kunnen rekenen? Dan is een abonnement de meest uitgelezen formule. Je vindt hier binnenkort de beschikbare abonnementformules.

Nieuwe abonnementen bestellen voor seizoen 2019-2020 kan vanaf woensdag 12 juni. Wil je zeker zijn van de allerbeste plaatsen, bestel dan zeker voor zaterdag 22 juni, want dan start de losse kaartverkoop.

Was je al abonnee? Lees hier alles wat je moet weten over het verlengen van je abonnement.

Online

Abonnementen kopen kan de hele zomer lang, tot in september. Online heb je bovendien alles zelf in de hand: van de prijscategorie in elke zaal tot de stoel die jij wil. En met onze nieuwe abonnemententool wordt kiezen nóg gemakkelijker: op basis van enkele parameters kies je meteen het abonnement dat bij jou past.

Bestel je abonnement nu online!

Bij het bespreekbureau

Word je liever persoonlijk verder geholpen? Dan kan je terecht bij onze bespreekbureaus in Antwerpen en Gent binnen de openingsuren. Opgelet: in juli en augustus zijn de bespreekbureaus enkele weken gesloten. De openingsuren vind je hier.

contacteer onze bespreekbureaus

Voorrang voor Vrienden

Vrienden van Opera Vlaanderen en Ballet Vlaanderen (indien ze lid zijn voor het lopende seizoen) krijgen steeds enkele dagen voorrang bij het bestellen van een abonnement.

ontdek de voordelen van Vriend-zijn