Opera Ballet Vlaanderen zoekt nieuwe kinderkoorleden

Kinderkoor zkt talent. Opera Ballet Vlaanderen organiseert audities op zondag 3 oktober 2021 in Opera Antwerpen.


Wij zijn op zoek naar enthousiaste jongens & meisjes tussen 7 & 10 jaar. Van de koorleden wordt verwacht dat ze Algemene Muzikale Vorming volgen. Niet alleen moet je heel graag zingen en op een podium staan, maar ook stiptheid en betrouwbaarheid zijn zeer belangrijk. Zowel van de kinderen als van de ouders wordt een groot engagement verwacht.

Het Kinderkoor Opera Vlaanderen biedt aan ongeveer 40 kinderen de unieke kans om zich op een muzikale, artistieke en sociale manier te ontplooien. Zij worden intensief voorbereid om aan verschillende operaproducties en concerten deel te nemen. Op die manier genieten zij van een gratis zang-opleiding en een semi-professionele ervaring in de muzikale wereld. De repetities gaan telkens door op zondagvoormiddag in Antwerpen. Wanneer het Kinderkoor betrokken is bij een (opera)productie, hangt het aantal en de frequentie van de repetities echter sterk af van de wensen van het productieteam.

Wil je graag lid worden van het kinderkoor?

Schrijf je dan nu in voor de auditie via dit inschrijvingsformulier. Inschrijven kan tot en met 1 oktober 2021. Wens je meer informatie of heb je nog vragen? Contacteer Marijke Boudeweel via kinderkoor@operaballet.be.

Praktisch

De auditie gaat door op zondag 3 oktober 2021 en vindt plaats in de Opera te Antwerpen (Van Ertbornstraat 8, 2018 Antwerpen). Het exacte uur van je auditie zal ten laatste een week na je inschrijving worden meegedeeld.

Schrijf je hier in voor de audities >