Kleutermenu Stad Antwerpen: schrijf nu in

In het najaar zijn twee van onze kindervoorstellingen, Het Speelgoed van Spalanzani en Operareis, opgenomen in het aanbod van het kleutermenu van de Stad Antwerpen. Inschrijven doe je hier.

Kindermenu Stad Antwerpen

In het najaar kan u zich, als u voldoet aan de voorwaarden, inschrijven voor één van onderstaande voorstellingen van Het Speelgoed van Spalanzani of Operareis
Let wel: de reservatie die u hieronder maakt, wordt pas definitief na goedkeuring door de Stad Antwerpen. 

Operareis

Operareis heeft ondertussen al menige kleuter laten kennismaken met de wondere wereld van de opera. Laat je samen betoveren door onze prachtige zalen en wandel door de magische wereld van de operazangers. Soms zijn de zangers vrolijk, maar soms zijn ze verdrietig of boos. Via muzikale spelletjes kijkt acteur Hendrik Van Eycken samen met de kinderen hoe ze zich die dag voelen. 

ma 15 oktober 10:00u (bijna uitverkocht) 
ma 12 november 10:00u (bijna uitverkocht) 
ma 17 december 10:00u 
ma 14 januari 10:00u
ma 11 februari 10:00u
 (uitverkocht) 
ma 18 maart 10:00u (uitverkocht) 

Het speelgoed van Spalanzani
In deze interactieve voorstelling krijgen kinderen de kans om op hun niveau een echte operazangeres te regisseren. Spalanzani, de oude professor, stelt je graag zijn nieuwste creatie voor: de operapop genaamd Olympia. Aan de hand van kostuums, rekwisieten en plaatsing in de ruimte kunnen kinderen spelenderwijs ontdekken wat er allemaal komt kijken bij theaterregie en het genre 'opera'. Hun persoonlijke keuzes bepalen immers welke nummers Olympia als jukebox zal brengen. Stap voor stap voegen kinderen zo zelf iets toe waardoor de opera-ervaring rijker wordt.