Inschrijving kennismaking - Nicole Beutler

Zin in een bijzondere muzikale ontmoeting? Opera Ballet Vlaanderen is op zoek naar mensen die interesse hebben om in groep mee te zingen in de nieuwe voorstelling van choreografe en theatermaakster Nicole Beutler, NOW WE ARE EARTH.

Iedereen van elke leeftijd is welkom, ervaring is niet nodig! Om kennis te maken organiseren Nicole Beutler en componist Timo Tembuyser een zangworkshop op 3 februari (van 11u tot 16u) en op 4 februari (van 11u tot 16u) in Opera Antwerpen. Tijdens de workshop proberen ze graag al enkele eerste muzikale en theatrale ideeën uit. Nadien volgt een gesprek om te kijken of je zin en tijd hebt om je te engageren voor de creatie NOW WE ARE EARTH.

De zangworkshop, de repetities nadien en ook de voorstelling zal plaatsvinden in Antwerpen. Gelieve de praktische haalbaarheid daarvan voor jezelf even te bekijken.

Vul onderaan deze pagina jouw gegevens in. Wij nemen z.s.m. contact met je op. Ervaar je problemen met het formulier? Geef ons een seintje via info@operaballet.be.

Bedankt voor jouw inschrijving! Je ontvangt spoedig nieuws van ons.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons