Kerst en oudjaar bij Opera Ballet Vlaanderen

wo 19 okt. 2022

Luster gent

December is de favoriete maand van Opera Ballet Vlaanderen. Opera en ballet zijn altijd een feest maar in deze wintermaand kunnen we ons publiek extra warm verwennen. Wat er dit jaar onder onze kerstboom ligt, lees je hieronder.

Geef opera of ballet cadeau

Wil je iemand een onvergetelijke avond of middag bezorgen? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau mét inhoud? Een cadeaubon van Opera Ballet Vlaanderen is een origineel en stijlvol geschenk.

Daarmee geef je een opera-, ballet- of vonkvoorstelling of een concert cadeau. Je kan zelf het bedrag van de bon bepalen volgens je eigen budget en de bon blijft twee jaar geldig.

Bestel een cadeaubon

Vier oudjaar in Opera Antwerpen

De avond beginnen met een prachtige voorstelling en daarna aanschuiven aan een exclusief diner in een magistraal kader. Dat is de succesformule van oudejaarsavond in Opera Antwerpen dit jaar. Trakteer jezelf op een unieke ervaring en zet meteen de toon voor een prachtig 2023!

VERLOOP VAN DE AVOND

Van 18:30u tot 21u30 voorstelling Ernani (deuren open om 17:15u, inleiding om 17:30u)

In Ernani zet Verdi je op een emotionele rollercoaster waarin drie mannen wedijveren om dezelfde vrouw. Passionele liefde en politieke intriges, met briljante aria’s en indrukwekkende koorpartijen.

Vanaf 21u30

  • Aperitief met hapjes
  • Na het aperitief staat onze foyer in zijn meest feestelijke setting klaar. Aan ronde tafels voor 10 personen word je, omringd door andere operaliefhebbers, in de watten gelegd met een heerlijk diner met aangepaste dranken. Het einde is voorzien om 01:00u.

Prijs: €160 pp.

aperitief met glaasje cava en hapjes / 3-gangendiner / aangepaste wijnen en water bij de maaltijd / koffie en thee / bubbels om middernacht

Niet inbegrepen: kaarten voor de voorstelling van Ernani.

| Het diner is uitverkocht |

2022 10 10 Opera Ballet Vlaanderen 07377
A Ceremony of Carols

Ook het kinderkoor van Opera Ballet Vlaanderen verwarmt onze harten in de kerstperiode. Ze brengen een concert met een bijzondere klassieker uit het kerstrepertoire, A Ceremony of Carols' van Benjamin Britten. Daarnaast hoor je de meeslepende cantate Historia Nativitatis Domini Nostri Iesu Christi die koordirigent (en ex-koorleider van Opera Ballet Vlaanderen) Kurt Bikkembergs speciaal voor de jonge zangers van het huis schreef in 2018.

Info en tickets

Kinderkoor Opera Ballet Vlaanderen (c) Filip Van Roe
Ernani

Het zelden uitgevoerde Ernani wordt vaak Giuseppe Verdi’s eerste meesterwerk genoemd. De grootmeester van de Italiaanse romantiek koos niet langer voor een overwegend politieke insteek maar bracht het individu op de voorgrond. Met briljante aria’s, prachtige ensembles en grote koorstukken schiep Verdi een meeslepende opera waarin de theatrale kracht steeds primeert. Dirigente Julia Jones en regisseuse Barbora Horáková Joly vervlechten de opera met enkele speciaal voor deze voorstelling geschreven monologen van auteur Peter Verhelst. Ernani belooft een niet te missen opera-ontdekking te worden.

Info en tickets

OBV22 23 Ernani Ugo Woatzi OPERA BALLET VLAANDEREN

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons