Op maat van de professional

Speciaal voor bedrijven heeft Opera Ballet Vlaanderen aantrekkelijke business seat-formules uitgewerkt. Deze speciaal op maat van de professional samengestelde pakketten zijn een sterke marketingtool. Ons business seat-aanbod garandeert u niet alleen de allerbeste plaatsen in onze Gentse of Antwerpse Opera, maar biedt ook heel wat hospitality-voordelen:

  • onze stijlvolle uitnodiging die u een aantal weken voor de voorstelling ontvangt en kan doorsturen naar uw genodigden
  • de persoonlijke verwelkoming en ontvangst aan onze genodigdenbalie
  • een handig parkingticket en een programmaboekje (per 2 personen)
  • vooraf en tijdens de pauze toegang tot de business corner (incl. drankjes)
  • de mogelijkheid om na de voorstelling een kijkje op de bühne te nemen

Wil u uw theaterbezoek nog feestelijker maken? Kies dan voor een van onze première-avonden! Op een première voorzien we voor u en uw zakenrelaties een heerlijk hapjesbuffet. Dit zowel voor de aanvang van de voorstelling als tijdens de pauze. Na de voorstelling bent u te gast op de première-receptie in aanwezigheid van pers en artiesten.

Laat u inspireren door de sfeer op een voorstellingsavond in onze historische gebouwen:


Praktisch

U kan deze professionele formules reeds boeken vanaf €2.500 voor 14 opera business seats of voor 20 ballet business seats. Hoe u deze seats invult, beslist u zelf. U kan op één avond met een grote groep komen, of op elke voorstelling 4 gasten uitnodigen. Wij leveren maatwerk en gaan graag mee in uw wensen en benadering.

We geven u persoonlijke begeleiding in het selecteren van de ideale opera- of ballettitel(s) voor uw klanten, of laten u graag zelf een keuze maken uit ons diverse programma. 


Contact

Heeft u nu al zin om uw zakenrelaties een boost te geven? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We werken graag een persoonlijk voorstel voor u uit op basis van concrete data.

Joke Heylen 
03 202 10 77 
jheylen@operaballet.be