Kattendijkdok-Westkaai 16
2000 Antwerpen

Theater ’t Eilandje ligt vlakbij het MAS in het noorden van de stad.

Werken

Medio 2016 startten er grote werken in Antwerpen in de buurt van Theater ‘t Eilandje. Het gebouw blijft steeds bereikbaar, maar hou rekening met files en omleidingen indien jen met de wagen komt. De slimste oplossing is om te kiezen voor één van de P+R-parkings aan de rand van de stad. Van daaruit kan je met openbaar vervoer verder naar het stadscentrum. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van alle P+R's.

Op de website slimnaarantwerpen.be kan je bovendien steeds terecht voor een actuele situatie en om je route van thuis tot aan 't Eilandje te berekenen. Kom je naar een opera- of balletvoorstelling, dan informeren we je ook altijd over de actuele informatie via de servicemail die we uitsturen voor aanvang van de voorstelling. Zorg dus zeker dat je e-mailadres up-to-date is.


Met het openbaar vervoer

Trein

Vanaf station Antwerpen-Centraal verder reizen per bus. Check de exacte uren via www.nmbs.be.

Tram

  • tram 7 tot halte MAS

Check de dienstregelingen via delijn.be

Bus

  • bus 17, halte Noorderplaats en verder te voet langs de Londenstraat (ongeveer 15 minuten)

Check de dienstregelingen via www.delijn.be.


Met de wagen

Parkeren is niet evident in de buurt van Theater ’t Eilandje, zeker wanneer er werken plaatsvinden, zoals nu. Daarom suggereren wij volgende betaalparkings:

- Parking Godefriduskaai, Zeevaartstraat 11. Open 7d/7d, 24u/24u.
- Parking Rijnkaai, Rijnkaai 33. Open 7d/7d, 24u/24u.

Parkeren in de omliggende straten rond Theater 't Eilandje kan, maar is betalend. Je kan voor je parkingsessie betalen met kleingeld, verscheidene bankkaarten, een sms naar 4411 (kijk op de parkeerautomaat voor meer informatie) of via de app 4411 of ParkMobile.