Naar aanleiding van Sidi Larbi Cherkaoui’s nieuwe creatie organiseren we kunstinstallaties en dansscènes rond het Requiem en de dodenmis als traditioneel ritueel.

Langs een parcours door het hele operahuis in Antwerpen tonen leerlingen en studenten van de Koninklijke Balletschool, het Conservatorium Antwerpen, de Hogeschool Gent, Pius X, dansschool Arabesque, het Onze-Lieve-Vrouwecollege, Academie Beveren, Denise Gresiac en de Kunsthumaniora’s van Antwerpen en Brussel hun eigen visie op het thema. Ze doen dit aan de hand van artistieke installaties met dans, muziek, film, tekst en scenografie. Eindigen doen we samen met het hele publiek rondom een aloude traditionele koffietafel.

Door het beperkte aantal toeschouwers is het aangeraden op voorhand je tickets vast te leggen. Deze themamiddag is combineerbaar met de avondvoorstelling East op dezelfde dag (tickets daarvoor zijn los te koop). 

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.