A Ceremony of Carols, opus 28 van Benjamin Britten & Een Kerstverhaal (creatie) van Kurt Bikkembergs; Panis Angelicus van César Franck

Het Kinderkoor van Opera Vlaanderen verleent zijn medewerking aan diverse operaproducties doorheen de seizoenen maar deze enthousiaste groep jonge zangers heeft ook een grote reputatie opgebouwd in het concertleven, met optredens in het grote vocaal-orkestrale repertoire met onder meer Brussels Philharmonic, Antwerp Symphony Orchestra en Casco Phil.

In de kerstperiode zetten we het Kinderkoor van het huis helemaal in de kijker. Pièce de résistance is A Ceremony of Carols (1942) van Benjamin Britten, gebaseerd op oud-Engelse teksten rond Kerstmis uit de 15de en 16de eeuw.

Kurt Bikkembergs, coryfee van het Vlaamse koorleven en gewezen koordirigent in Opera Vlaanderen, houdt een nieuw werk ten doop, speciaal geschreven in opdracht voor onze jonge vocalisten.

Ontdek het team

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.