Onze groep jonge fans wordt zienderogen groter, maar het mag natuurlijk altijd nog wat meer zijn. Daarom organiseren we op vrijdag 19 april voor het eerst een feestelijk gala van de jonge Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen, speciaal voor iedereen die zich jong van hart voelt. 


Daar trekken we graag alle registers voor open: denk rode loper, Instagram-wall, de indrukwekkende balzalen van de Gentse opera, een hartverwarmende balletvoorstelling, tongstrelende catering en… een after-party om niet licht te vergeten.

Curator van de avond is onze principal Drew Jacoby, die met een aantal dansers voor extra verrassingen zal zorgen en DJ van dienst is Juliet Burnett, in het “dagelijkse leven” eerste solist bij Ballet Vlaanderen.


Zo ziet je gala-avond er uit:

Opera Gent, vrijdag 19 april

  • 19u: ontvangst met een glaasje bubbels 
  • 20u: balletvoorstelling JOY (met het hoopvolle B.R.I.S.A. van Johan Inger op muziek van Nina Simone en het bontgekleurde JOY van Alexander Ekman, waarin alle registers worden opengetrokken)
  • 21u45: walking dinner + party time
  • einde voorzien om 1u30
  • dresscode: avondkledij

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.