Albrecht, een rijkeluiszoon, ontvlucht een gearrangeerd huwelijk met de dochter van de prins. Hij duikt onder in een dorp aan de rand van het bos en mengt zich onder de bewoners. Tijdens het jaarlijkse dansfeest wordt hij verliefd op de stralende Giselle. Maar de dorpelingen lopen niet zo hoog op met nieuwkomers...en in het bos liggen kwade geesten op de loer.

NOT ONE OF US is een productie van Opera Ballet Vlaanderen en kunstZ. Met de steun van studenten Theaterkostuum aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, en leerlingen Woordkunst-Drama van Pius X binnen een scenografieproject.


Geïnspireerd door Akram Khans Giselle en het originele danslibretto creëert een diverse groep spelers hun eigen versie. Dit is een Giselle die hen op het lijf geschreven is. Een Hamlet van de dans, nog steeds razend actueel omdat universele thema’s als liefde, verraad, uitsluiting en waanzin nooit verjaren.

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.