'SEASONS 4.0' is de allereerste op maat gecreëerde voorstelling van JUNIOR BALLET ANTWERP - het gloednieuwe pre-professionele dansgezelschap gelinkt aan de Koninklijke Balletschool Antwerpen, dat jonge getalenteerde dansers tussen 17 en 21j. de kans biedt zichzelf verder te ontwikkelen in een allesomvattend programma. Het initiatief slaat daarmee een brug tussen afstuderen en werken in een professioneel dansgezelschap.

Met het oog op wat er van 'de danser van vandaag’ verwacht wordt en op de muzikale noten van Vivaldi/ Max Richter, biedt 'SEASONS 4.0' een brede waaier aan dansstijlen en -technieken ,die ervoor zorgt dat de dansers van JBA kunnen proeven van en wennen aan de choreografische ideeënwereld van verschillende dansmakers.

4 Seizoenen. 4 Choreografen. 4 Invloeden. 4 Achtergronden. Om van deze première een échte feestelijke voorstelling te maken zal de voltallige Koninklijke Balletschool Antwerpen als ‘ouverture’ BOLERO dansen, en zal Ballet Vlaanderen een gastoptreden verzorgen.


Op 22 februari om 14.00u wordt een schoolvoorstelling gepland van SEASONS 4.0. Geïnteresseerde scholen kunnen zich hiervoor aanmelden door een mail te sturen naar admin@juniorballetantwerpen.be.

 

Duur: 1 uur 50 min, incl. pauze  

Verwittig mij

Laat je e-mailadres hier achter en we herinneren je via e-mail wanneer de ticketverkoop voor deze productie van start gaat.