Eindelijk 2021

Eindelijk 2021

concert

Eindelijk 2021

Eindelijk 2021

a5c5p000000XhiTAAS-a0b5p00001PWpsvAAD


Geen toepasselijker titel dan ‘Eindelijk 2021’ voor een feestelijk concert waarmee we 2020 zo snel mogelijk proberen te vergeten.

De cast, die oorspronkelijk zou aantreden voor Tristan und Isolde, oogt indrukwekkend. Tenor Michael Weinius en sopraan Carla Filipcic Holm maken hun debuut bij Opera Ballet Vlaanderen, mezzo-sopraan Raehann Bryce-Davis en bas Goran Juric keren met nog meer plezier terug.

Chef-dirigent Alejo Pérez leidt hen én voor het eerst sinds maart ook weer het (bijna) volledige koor en orkest door een programma vol repertoire om (helemaal) in te zwelgen. Met fragmenten uit Mozarts Die Zauberflöte, Beethovens Fidelio en Verdi’s Macbeth tot Wagners stevigere Die Walküre en Lohengrin en Berlioz’ Damnation de Faust zijn alle ingrediënten aanwezig om 2021 muzikaal alvast stralend in te zetten.

We bieden dit concert aan als een betalende live stream.


Dit is een online voorstelling. Ticketkopers ontvangen een half uur voor de voorstelling een mailtje met de link waar je de voorstelling kan bekijken. De voorstelling is via de link tot 2 weken na de première te bekijken.

1 uur 20 min


De makers


Data en tickets

€ 10

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons