Kamerconcert: Des Knaben Wunderhorn

Kamerconcert: Des Knaben Wunderhorn

concert

Kamerconcert: Des Knaben Wunderhorn

Mahler, Schumann, Zemlinsky

a5c5p000000XhidAAC-a0b0N00001O3b0eQAB


Zangers van de International Opera Academy (Gent) schitteren in een semi- scenische nocturne met liederen van Gustav Mahler uit zijn bekende verzameling Lieder des Knaben Wunderhorn. Ook andere liederen op Wunderhorn-poëzie van onder meer Schumann en Zemlinsky staan op het programma. Welkom in een veelkleurige wereld vol volkse naïviteit, satire en sprookjes!


Na de Welkom terug-concerten in het najaar 2020 trakteren we je in het voorjaar van 2021 opnieuw op intieme middag- en avondconcerten. In de zalen en foyers van onze beide operahuizen kan je je onderdompelen in een stilistisch veelzijdig programma dat reikt van Beethoven en romantische Liederen over Prokofiev tot bezwerende tangomuziek. Musici uit eigen rangen, vooraanstaande solisten, jonge zangers van International Opera Academy (Gent) en externe specialisten presenteren een ruime waaier aan stijlen en genres. De concerten duren telkens om en bij het uur en verlopen helemaal coronaproof.

Eindelijk terug live! Dit concert wordt gespeeld voor een beperkt publiek en rekening houdend met alle veiligheidsvoorschriften.


Data en tickets

€15

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons