Vriendengala

Vriendengala

concert

Vriendengala

Recital Enea Scala

a5c5p000000Xhk9AAC-a0b5p00001PXe9mAAD


Vanaf de eerste dag van de lockdown in maart 2020 was de stroom aan steunberichten van ons trouwe publiek hartverwarmend, in het bijzonder van onze Vrienden. Velen lieten ons weten hoe onmisbaar onze voorstellingen waren in hun leven en er werd volop mee- geleefd met de artiesten en andere medewerkers.

Die steun bleef trouwens niet bij woorden, maar werd meer dan ooit tevoren ook omgezet in daden. In 2020 schonk de vzw Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen samen met alle individuele Vrienden maar liefst 252.440 euro aan de werking van ons huis. Van een hart onder de riem gesproken!


We wilden bij de heropstart dit najaar iets speciaals doen voor al die sterke schouders waarop we konden leunen. Daarom nodigen we een van dé publiekslievelingen uit voor een uniek recital: de Italiaanse tenor Enea Scala, onlangs nog te horen in zijn spectaculaire roldebuut als Werther. We kennen hem bij Opera Ballet Vlaanderen ook van onder meer zijn rol als Henri de Bruges in Donizetti’s belcanto-parel Le Duc d’Albe.


Maak je dus op voor een afwisselend recital met bravoure én ontroering en veel ‘italianità’. Nadien schuift Enea uiteraard mee aan voor een diner in de somptueuze salons van de Gentse opera. Ook wie nog geen Vriend is, is uiteraard van harte welkom.


De makers

  • Enea Scala

    Tenor

  • Pedro Beriso

    Piano


Data en tickets

€50 - €165

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons