Eten, drinken en overnachten in Antwerpen

Maak van opera of ballet een belevenis op maat. Van een XS met een snel last-minute ticket, tot een XL met diner en hotelovernachting.

Je kan altijd langs het bespreekbureau lopen voor een last-minute ticket. Even casual als voor een bioscoopbezoek, maar… je kan van je avondje opera of ballet natuurlijk ook een ontspannend uitstapje maken. Hieronder vind je enkele suggesties. Ontdek wat Antwerpen te bieden heeft en geniet!

ETEN & DRINKEN

In Opera Antwerpen kan je op verschillende niveaus terecht voor een hapje en een drankje:

Op niveau 1 (ter hoogte van het 1e balkon) kan je terecht in onze FOYER en in BAR COUR (afhaalbar). In de FOYER bieden we dranken aan en sinds kort vind je daar ook onze SMAAKBAR. Hier kan je terecht voor een kleine hap en zetten we ook steeds een drankje in de kijker. Onze FOYER is ook de ideale locatie om na de voorstelling bij te praten met een lekker glaasje. Naast de FOYER vind je BAR COUR tevens onze afhaalbar. Vermijd de wachtrij tijdens de pauze en bestel en betaal je drankje(s) vooraf in de inkomhal. Deze kan je dan tijdens de pauze afhalen in BAR COUR (afhaalbar).

Op niveau 4 (ter hoogte van het 3e balkon) kan je voortaan je dorst lessen in BAR JARDIN. In deze gloednieuwe bar kan je rustig bijpraten aan een tafeltje.

Op niveau 5 (ter hoogte van 1e amfitheater) word je ondergedompeld in blauwe sferen in onze BLUE BAR. Hou je van een intieme sfeer? Dan is de BLUE BAR iets voor jou.

De FOYER is open voor de voorstelling, tijdens de pauze en tot één uur na de voorstelling. BAR COUR, BAR JARDIN en de BLUE BAR zijn geopend tijdens de pauze.

Voor jouw en onze veiligheid, zijn al onze bars cashloos. Betalen doe je vlot met de kaart.

NIEUW VOORAF BESTELLEN — KIOSK

Vermijd de wachtrij tijdens de pauze en bestel en betaal je drankje(s) vooraf in de inkomhal. Die kan je dan tijdens de pauze afhalen in de afhaalbar (Bar Cour, 1e Balkon).

Foyer Antwerpen publiek2 c Wouter Rawoens

De snelste weg naar de bar?

Heb je tickets op de parterre of het 1e balkon: dan is de FOYER het dichtste bij.
Heb je tickets op het 2e of 3e balkon: dan is BAR JARDIN het dichtste bij.
Heb je tickets op het 1e of 2e amfi: dan is de BLUE BAR het dichtste bij.

LOGEREN

Logeren maak je uiteraard zo goedkoop of zo duur als je zelf wil. Er zijn nog vele andere mogelijkheden te vinden in het bruisende Antwerpen. Op de website www.visitantwerpen.be vind je alles dat je nodig hebt om je bezoek te plannen.

Visit antwerp city 1

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons