Eten, drinken en een hotel in Gent

Maak van opera of ballet een belevenis op maat. Van een XS met een snel last-minute ticket, tot een XL met diner en hotelovernachting.

Je kan altijd langs het bespreekbureau lopen voor een last-minute ticket. Even casual als voor een bioscoopbezoek, maar… je kan van je avondje opera of ballet natuurlijk ook een ontspannend uitstapje maken. Hieronder vind je enkele suggesties. Ontdek wat Antwerpen en Gent te bieden hebben en geniet!

ETEN & DRINKEN

Bij voorstellingen zijn onze foyers geopend, waar je een glas en een kleine versnapering kan verkrijgen, zowel vooraf, tijdens de pauze als tot een uur na de voorstelling.

NIEUW VOORAF BESTELLEN — KIOSK

Vermijd de wachtrij tijdens de pauze en bestel en betaal je drankje(s) vooraf in de inkomhal. Die kan je dan tijdens de pauze afhalen in de afhaalbar (Lullyzaal).

Preview 01 Foyer

MENU VOOR OF NA DE VOORSTELLING

In Gent kan je voor en na de voorstelling terecht voor een drankje of heerlijke maaltijd. Café Theatre ligt vlak naast het operagebouw. Reserveren kan via het nummer 09 265 05 50, of neem eens een kijkje op www.cafetheatre.be.

Cafe theatre

HOTEL

Genieten van een operavoorstelling en heerlijk overnachten in een hotel? Er zijn veel overnachtingsmogelijkheden te vinden in het pittoreske Gent. Logeertips vind je op www.visitgent.be.

Visit gent

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons