Business seats

Een avond opera of ballet als een unieke en onvergetelijke beleving.

Businessseats

Business seats bieden een all-in pakket en zijn de ideale gelegenheid om gasten uit te nodigen in de prachtige setting van onze operahuizen in Gent en Antwerpen. Wij garanderen een persoonlijke ontvangst en een omkadering die tot in de puntjes verzorgd is.

Er zijn 2 formules: Deluxe- en Première, maar we werken graag à la carte een evenement op maat uit. Contacteer ons vrijblijvend.

PREMIÈRE SEAT

Geniet van de unieke sfeer van een première-avond.

Vooraf zorgen we voor een gepersonaliseerde uitnodiging met achtergrondinformatie over de productie. Na de persoonlijke ontvangst in onze historische gebouwen ( Antwerpen en Gent ) krijgen je gasten champagne en een buffet met kleine gerechten aangeboden. Na de voorstelling worden je gasten samen met tal van genodigden uit de artistieke wereld ontvangen op de première-receptie en kan er uitgebreid nagepraat worden in het gezelschap van de choreograaf, dirigent, solisten en het productieteam. In dit pakket is een parkingticket, programmaboek en een aparte vestiaire voorzien.

AF Fotografie AF14951

DELUXE SEAT

Een stijlvolle avond op maat.

Je gasten ontvangen dezelfde exclusieve ontvangst als de première seats maar het betreft geen première avond . Je bekijkt de voorstelling vanaf de allerbeste plaatsen.

Antwerpen zaaldetail IMG 0629 c Debby Huysmans

CONTACT

Contacteer ons voor de prijzen en voorwaarden

An Verschooten - Corporate Affairs (averschooten@operaballet.be - 0479 34 69 96)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons