Kamerconcerten en Recitals

Geen beter decor voor een uurtje intieme of uitbundige kamermuziek dan onze historische huizen in Antwerpen en Gent. Ontdek het volledige programma onderaan deze pagina.

Opera Antwerpen gebouw Opera Ballet Vlaanderen c LUCID 04 opera 017

KAMERCONCERTEN


Vanaf 8 euro, incl drankje nadien

In een reeks van 10 kamerconcerten krijg je de kans om de musici en zangers uit het Symfonisch Orkest en Koor van Opera Ballet Vlaanderen als solisten te zien schitteren. Ze ontroeren ons meestal in de bak of in een productie op de scène, maar pas in kleine en grotere kamer- en koorbezettingen ontdek je echt wat voor talent we in huis hebben.

Wil DSF0095 Charlie De Keersmaecker

Op het programma staan hoogtepunten uit het rijke repertoire, zoals het Klarinetkwintet van Brahms of Schuberts 2e Pianotrio. Maar ook vergeten instrumentale en vocale parels en minder gespeelde werken, zoals Sjostakovitsj’ Uit de joodse volkspoëzie, krijgen een nieuw leven. Specifieke orkestgroepen worden uitgelicht en ook het Koor en Kinderkoor tonen, in uitdagend repertoire, wat ze in hun mars hebben.

BEKIJK HIERONDER ALLE KOMENDE KAMERCONCERTEN:

4 TICKETS KOPEN, 1 GRATIS


Voor trouw concertpubliek doen we graag iets extra. Als je vier tickets koopt, dan krijg je van ons het vijfde gratis. Deze kortingsformule wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Bestel nu

Wil DSF0079 Charlie De Keersmaecker
Wil DSF0260 Charlie De Keersmaecker

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons