Kerst en nieuwjaar bij Opera Ballet Vlaanderen

ma 27 nov 2023

Opera Antwerpen kerstversiering 1

Cadeautjes, cadeaupapier, oesters en kerstliedjes. We hebben aan alles gedacht bij Opera Ballet Vlaanderen. Maar ook wie wil ontsnappen aan de feestdrukte kan bij ons terecht. Er staan immers prachtige eindejaarsproducties klaar.

Concert kinderkoor

Donderdag 21 december, tussen 18:00u en 18:45u. Inkomhal Opera Antwerpen. Gratis en zonder reservatie.

Het kinderkoor staat te popelen om voor jullie 4 korte concertjes te brengen met kerstliedjes om 18:00u, 18:15u, 18:30u en 18:45u.

Geef opera en ballet cadeau

Wil je iemand een onvergetelijke avond cadeau doen? Een cadeaubon van Opera Ballet Vlaanderen is een origineel en stijlvol geschenk. Je kiest zelf het bedrag.
Lees meer

*NIEUW* De Lentepas is een formule op maat voor wie zin heeft om opera en ballet te ontdekken. Daarmee kom je in het voorjaar van 2024 oog in oog staan met drie toptitels uit drie verschillende disciplines.
Lees meer

Koop cadeaupapier voor een goed doel

Vanaf 8 december kan je in de bespreekbureau's van Gent en Antwerpen kleurrijk cadeaupapier (exclusief ontwerp) kopen ten voordele van het Fonds Prinses Delphine van Saksen-Coburg.

Dit fonds is opgericht ter financiering van initiatieven voor de integratie van kunst in de gezondheidszorg. Hare Koninklijke Hoogheid Delphine van Saksen-Coburg, prinses van België, schonk haar naam aan het fonds en is er ook erevoorzitter van.

Voor en na de voorstellingen van Les Pêcheurs de perles bieden onze koorleden dit ook aan.

Lees hier meer over het doel.

Bestel je bordje oesters in de oesterbar

Maak je voorstelling extra feestelijk! Tijdens de voorstellingen van Les Pêcheurs de perles(*) bieden we zowel voor als na de voorstelling oesters aan in onze oesterbar vergezeld van onze Belgische schuimwijn Zwarte Parel van het wijnhuis Genoels-Elderen.

Wie naar de voorstelling komt, krijgt binnenkort een mailtje om een bestelling te plaatsen. Kan je niet wachten? Bestellen kan voor Antwerpen ook al via onderstaande knop of via info@operaballet.be.

Bestel jouw oesters in Antwerpen

Oesters 4 stuks (Fine de Claire): 15 euro / Oesters 6 stuks (Fine de Claire): 20 euro
(*niet op de voorstelling van 31 december)

Kerstmarkt op het operaplein

Van 8 december tot 8 januari. Openingsuren kijk hier.
Met verschillende kerstkraampjes in winterse sferen en winterfoor.

Open deur Opera Antwerpen

Zaterdag 16 december. 14:00u en 17:30u.
Gratis en zonder reservatie.

Naar aanleiding van de kerstmarkt openen we onze deuren. Wandel dus gezellig binnen en bewonder onder meer het impressionante decor van Les Pêcheurs de perles. Ook de foyer en het bespreekbureau is open.

Opera Antwerpen kerstversiering

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons