Bezoek het Repair Café van Rizoom!

Een gaatje in je sok, een teddybeer met een arm los of een kapotte broodrooster? Kom op 3 november naar Rizoom! in Opera Antwerpen en laat je spullen herstellen in de Repair Foyer.

di 4 okt 2022

Preview 22 RIZ00083 V 2122 RIZOOM Kostuumrepetitiebeeldc Joost Joossen Rizoom Day2 601

In de familievoorstelling Rizoom! is alles wat op het podium te zien en te horen is, gemaakt uit gerecycleerd materiaal dat al een leven achter zich heeft. De makers, Iris Bouche en Kobe Proesmans, laten die elementen organisch versmelten tot een nieuwe voorstelling over omgaan met verlies.

Ook voor Opera Ballet Vlaanderen is duurzaamheid belangrijk. Bij het maken van producties wordt veel aandacht besteed aan het duurzaam omgaan met materialen voor bijvoorbeeld kostuums en decor. De Repair Foyer is een samenwerking met buurthuis Posthof vzw en Naaipunt, een plaats waar wordt nagedacht over textiel en gestreefd wordt naar duurzaamheid en ze samen inzetten op een ecologische samenleving.

PRAKTISCH

In het Repair café, voor de gelegenheid een 'Repair Foyer', kan je kleine herstellingen laten doen aan textiel (kledij, knuffelberen…) en kleine elektrotoestellen (broodroosters, haardrogers…). Je dient je item in bij onze medewerkers voor de voorstelling. Kom daarvoor liefst zo vroeg mogelijk want de voorstelling begint stipt op tijd. Je kan er ook nog iets drinken. Tijdens Rizoom! wordt je item gratis hersteld door de vrijwilligers. Nadien haal je het gerepareerde stuk weer op.

SPEELDATA RIZOOM! EN DATUM REPAIR FOYER

do 3 en vr 4 november, 20:00u - Opera Antwerpen
Repair Foyer enkel op 3 november vanaf 19:00u, gratis toegankelijk voor tickethouders
za 5 november, 15:00u - Opera Antwerpen
di 8 en do 10 november, 14:00u - Opera Antwerpen (schoolvoorstellingen)

MEER INFO EN TICKETS

Ontdek hier alles over Rizoom!

Lees meer over de werking van Naaipunt via www.naaipunt.be

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons