Choreolab

Info en tickets

Choreolab

Choreolab

Dansers Ballet Vlaanderen

a5cP60000006MbxIAE-a0b0N00001J5xzZQAR


In de ondertussen dertiende uitgave van de succesvolle reeks Choreolab worden de dansers van Ballet Vlaanderen weerom uitgenodigd om hun eigen choreografieën te ontwikkelen en te presenteren voor een groot publiek. Gedurende enkele maanden worden ze begeleid door Sidi Larbi Cherkaoui en de artistieke medewerkers van Ballet Vlaanderen bij het maken van hun werk. De creaties worden gedanst door de collega-dansers en de kostuum- en decorateliers staan in voor de technische ondersteuning.

De verschillende bewegingstalen waarmee de dansers doorheen het seizoen in aanraking komen, vormen de inspiratiebron en dagen de dansers uit om op zoek te gaan naar hun eigen stem, eigen uitdrukkingsvormen en een eigen bewegingstaal. Het gezelschap van Ballet Vlaanderen bestaat bovendien uit vele verschillende nationaliteiten, waardoor talrijke invloeden van buitenaf hun uitwerking niet missen.

Choreolab # 13 staat garant voor een rijk programma waarin de dansers verrassen door een variëteit van stijlen en bewegingstalen. Een absolute must see!


De makers


Foto's


Data

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons