Uitnodiging Slavisch hout voor hotelsector Antwerpen en Gent

Opera Antwerpen gebouw Opera Ballet Vlaanderen c LUCID 04 opera 007

Een bezoek aan het operahuis in Antwerpen en Gent voor een opera- of balletvoorstelling, concert of rondleiding is een ervaring die uw hotelgasten vast en zeker appreciëren. Omdat 8% van onze ticketkopers afkomstig is uit het buitenland en vermoedelijk dus een opera- of balletvoorstelling combineert met een overnachting, willen we onderzoeken of we in de toekomst nog beter met uw hotel kunnen samenwerken.

Maar misschien wilt u ook zelf graag kennismaken met ons huis en ons programma? Daarom nodigen we u van harte uit voor het concert Slavisch Hout op donderdag 12 oktober in Opera Antwerpen en op vrijdag 13 oktober in Opera Gent. De houtblazers van ons symfonisch orkest brengen sfeervolle kamermuziek van Dvořák en Janáček. We bieden u ook een glas aan en u kan indien u dat wenst ook een korte rondleiding in ons gebouw volgen.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om ons te laten weten of we u mogen verwelkomen voor het concert op 12 of 13 oktober? En ook op welke manier u uw hotelgasten van ons programma op de hoogte kan brengen?

      • Naar welk adres kunnen we de gekozen opties versturen?

Bedankt om het formulier in te vullen. Wij delen uw gegevens niet met derden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons