Zaalverhuur Opera Antwerpen

Wist je dat je niet alleen welkom bent op onze voorstellingen, maar dat onze drie gebouwen ook het decor kunnen zijn van jouw eigen events?

Spreek en onze deuren zwaaien voor je open. Wij bieden een waaier aan vip-arrangementen om onze voorstellingen bij te wonen, maar daarnaast zijn beide theaters uiterst inspirerende evenementslocaties.

Opera Antwerpen

Opera Antwerpen is een statig neobarok theater dat dateert van 1907, gelegen in het hart van de stad, aan de Leien, met restaurants, hotels en winkels op wandelafstand. Er is ruime parkeergelegenheid en ook de onmiddellijke nabijheid van het Centraal Station en openbaar vervoer zorgen voor een goede bereikbaarheid.

Het kader van Opera Antwerpen is het een unieke setting. Achter deze historische façade schuilt een flexibele infrastructuur.

Een professioneel team staat je bij en begeleidt je tot het einde. Samen met onze preferentiële traiteurs zorgen wij voor een exclusieve ervaring, zodat jij en jouw gasten op een geslaagd event kunnen terugblikken.

Adres
Van Ertbornstraat 8
2018 Antwerpen

Zaalverhuur antwerpen 1
(c) Lucid

THEATERZAAL EN FOYER OPERA ANTWERPEN

De Theaterzaal is een karaktervolle bonbonnière met perfecte technische voorzieningen, een akoestiek van wereldklasse en zeer goede zichtlijnen. Zelf brengt Opera Ballet Vlaanderen een boeiende eigen programmering van opera, muziektheater, ballet en dans. Maar daarnaast wordt het podium geregeld vrij gemaakt voor diverse types evenementen zoals academische zittingen, gala-avonden, prijsuitreikingen, concerten en filmvoorstellingen.

De Foyer grenst aan de schouwburg. Je kan deze locatie huren voor kleinere events zoals kamerconcerten, seminaries, boardmeetings, lezingen, een borrel of intieme diners en recepties.

Opera Antwerpen gebouw Opera Ballet Vlaanderen c LUCID 04 opera 007
(c) Lucid

CONTACT

Cathy Van den Cloot, events@operaballet.be
Opera Antwerpen + 32 (0)3 202 10 11
Opera Gent +32 (0)9 268 10 11

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons