• Highlight

Terugblik op OPEN RAAM

Opera en ballet tonen aan een publiek, op 17 juni deden jullie het het zelf

Wed, Jun 28, 2023

Open Raam Rojin Delfan

Op meer dan honderdvijftig adressen in Vlaanderen (en eentje in Nederland) deelden enthousiastelingen hun favoriete muziek met hun medemens. Het was een uitbarsting van schoonheid en gezelligheid die haar effect niet gemist heeft. Deze actie van Opera Ballet Vlaanderen kaderde dan ook in 100in1day, een warme en verbindende campagne van Curieus vzw. Onze reportageploeg heeft bovenstaand videoverslag gemaakt.


MAAR DAT WAS NIET ALLES
In Opera Gent en Opera Antwerpen hebben onze solisten en ensembles het allerbeste van zichzelf gegeven en hun (en onze) favoriete aria's gespeeld. Ondanks het subtropische klimaat in onze foyers hebben we het publiek zien genieten. Op Klara kon je zaterdagmiddag luisteren naar Iedereen Klassiek, dat uitsluitend verzoeknummers uit het opera- en balletrepertoire draaide. Wegens groot succes duurde het programma twee uur langer dan normaal. Je kunt het programma opnieuw beluisteren via deze link.

KRIJG NOG LIEFDE TERUG
Zoals beloofd geven we iets terug in ruil voor zoveel enthousiasme. Op basis van de schiftingsvraag zullen 3 deelnemers het abonnement Opera klein 3 winnen. Daarnaast zullen 12 deelnemers duotickets winnen voor La Clemenza di Tito, geselecteerd via een willekeurige selectie, en 2 grote verrassingspakketten van onze partner Curieus.
Alle winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht via email.

Sign up for our newsletter

Follow us