Groepen

Alles wat je moet weten omtrent groepsbezoeken in onze gebouwen.

Opera, ballet of concert

Groepen vanaf 15 personen genieten volgende kortingen op opera's, balletten en concerten:

  • groepen van 16 tot 40 personen: 10%
  • groepen van 41 tot 80 personen: 15%
  • 81 of meer personen: 20%

Enkel voor schoolgroepen (uitgezonderd opera- en ballettrajecten) voorzien we 1 gratis begeleider per 15 leerlingen. Meer informatie over ons aanbod voor scholen vind je hier.

2022 03 19 Opera Ballet Vlaanderen Koren voor Choeurc Tom Cornilles 8838
Kamerconcerten

Geregeld trakteren we je op een middagconcert met jong talent of musici uit eigen huis. Combineer een middagconcert met een lunch bij één van onze buren, een rondleiding of arrangement op maat.

  • prijs: van €10 tot €15
  • duur: steeds ongeveer 60 minuten
  • data: raadpleeg onze kalender

Opgelet: de capaciteit voor (grote) groepen is in Antwerpen beperkt, in Gent kunt u zonder problemen aansluiten in groep.

Preview 2021 Werther productiebeeld c Tom Cornille 9535
Rondleidingen

Kom met je organisatie, familie of vrienden op ontdekking in de opera van Gent, Antwerpen of bij het ballet op ‘t Eilandje in Antwerpen. Via een interactieve rondleiding ontsluieren we het mysterie van de drukke bijenkorf die OBV is. Tijdens het parcours, zowel voor als achter de schermen, komen verhalen van hier en nu aan bod. Samen onderzoeken we de creatieve processen die van OBV een inspirerend huis maakt dat bewoond wordt door bevlogen medewerkers.

De rondleidingen zijn te boeken voor groepen van maximaal 25 personen per gids, gaan door in Opera Antwerpen, Opera Gent of Theater 't Eilandje en duren ongeveer 75 minuten.

€ 200 per gids (max. 25 personen) / duur rondleiding: ca. 75 min / taal: Nederlands.

Boek je rondleiding hier

Preview Backstage Gent c Studio Claerthout 113786 F0033 TOER
Op maat

Heb je een specifieke vraag? Wij werken voor jouw groep graag een voorstel uit op maat. Zo kan je jouw groepsbezoek bijvoorbeeld afsluiten met een koffie- of luncharrangement of een aperitief. Ook een bezoek aan een van onze voorstellingen gecombineerd met een van onze kamerconcerten behoort tot de mogelijkheden.

Info & reservaties

Voor persoonlijke begeleiding van je verzoek kunt je terecht bij
Marianne Boterdaele

info@operaballet.be
09 268 10 57

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons