Abonnementen

Abonneren is meer dan ooit de meest voordelige keuze. Je bent zeker van een vaste plaats in de zaal. En we houden bovendien ook rekening met jouw agenda. Kijk hieronder welke voordelen we nog meer in petto hebben en hoe je je abonnement kan vastleggen.

Last call

Snel doorklikken naar:

OVERZICHT ABONNEMENTEN

ABONNEMENT BESTELLEN

Voordeel 1: de beste prijs

De prijs van een abonnement is altijd lager dan het standaardtarief. Om de vraag beter af te stemmen op het aanbod, hanteren wij dynamische ticketprijzen waardoor de prijs van losse tickets in de loop van het seizoen omhoog kan gaan, afhankelijk van de vraag. Bovendien betaal je geen reservatie- of verzendkosten. Per abonnement loopt het voordeel zo al gauw op tot minstens 50 euro. In de brochure geven we alleen de prijsvork mee van de abonnementen, want vaak is de prijs afhankelijk van een concert of voorstelling die niet in onze eigen theaters speelt. De exacte prijs krijg je bij het bestellen hier op de website of via onze bespreekbureaus.


NIEUW - Jong geleerd is oud gedaan, word jij een trouwe compagnon de route? Voor wie jonger is dan 35 jaar bieden we onze abonnementsformules aan met 30% korting. Ben je jonger dan 26 jaar? Dan loopt de korting op tot 50%.


Voordeel 2: Gratis van datum wisselen

Mogelijk komt een van de data in je abonnement je niet uit. Geen zorgen! Als abonnee kan je twee keer per seizoen gratis je kaarten omruilen voor een andere datum van dezelfde productie. Omruilen is uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid en je kan ze doen tot maximaal een week voor de voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaal je 5 euro ruilkosten per ticket (gratis voor Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen). Ruilen kan vanaf de start van de losse kaartverkoop op zaterdag 17 juni.


Voordeel 3: Zeker van een (vaste) plaats

In vrijwel alle abonnementsformules heb je je eigen vaste plaats voor alle voorstellingen in onze eigen zalen. Een abonnement is de enige manier om jaar na jaar dezelfde plaats te behouden. Bovendien kan je je abonnement voor het volgende seizoen met voorrang verlengen of wijzigen.


Nog meer voordelen

 • één gratis (pauze)drankje in de loop van het seizoen
 • eenmalig 15% korting op een voorstelling die niet in je abonnement zit
 • voorrang bij de aankoop van extra tickets voor een voorstelling uit je abonnement
 • kortingprijs voor programmaboek NIEUW
 • zorgeloos parkeren dankzij de parkeerkaart van Interparking NIEUW
 • ons magazine gratis thuis in de bus
 • in de loop van het seizoen verrassen we je af en toe met extra voordelen


Extra voordeel voor nieuwe abonnees

Voor het eerst abonnee bij Opera Ballet Vlaanderen? We nodigen je graag uit op een van onze zaterdagrondleidingen. Maak jezelf vertrouwd met de werking van je nieuwe (t)huis, maak kennis met onze medewerkers en krijg een paar insidertips om alles uit je bezoek aan OBV te halen. Reserveer je gratis tickets rechtstreeks bij het bespreekbureau, dan zorgen wij voor een ontvangst op maat.

Een abonnement bestellen


Had je al een abonnement in het seizoen 2023-2024?

Verlengen

zaterdag 11 mei t.e.m. dinsdag 21 mei 2024

Je abonnement vernieuwen kan heel makkelijk via de link die je in je mailbox krijgt. Je vernieuwt dan je abonnement van vorig seizoen (zelfde plaats, zelfde abonnement). Wil je liever een andere abonnementsreeks of een andere plaats binnen de abonnementsreeks die je al had? Geef dat dan ook in deze periode aan. Je huidige plaatsen worden dan nog even vastgehouden, zodat je later kan beslissen. Reageer je niet voor 25 mei, dan komen je plaatsen sowieso vrij voor verkoop.


Wijzigen

zaterdag 25 mei t.e.m. woensdag 29 mei 2024

Als je in de vorige periode aangaf dat je je plaatsen wil wijzigen, is nu je kans. Je kan zelf online kijken welke plaatsen in de verschillende series beschikbaar zijn. Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen hebben voorrang en kunnen al wijzigen vanaf vrijdag 24 mei.


Je had nog geen abonnement in het seizoen 2023-2024?


Nieuwe abonnementen zijn te koop vanaf vrijdag 31 mei 2024. Vanaf nu kan je online een nieuw abonnement bestellen en meteen betalen. Je kiest zelf je plaats. Vanaf die dag kan je ook telefonisch of ter plaatse terecht in het bespreekbureau. Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen hebben ook hier voorrang: voor hen zijn nieuwe abonnementen te koop vanaf donderdag 30 mei.

Overtuigd?

ONTDEK HIER ALLE FORMULES

of neem gerust contact op met het bespreekbureau als je nog meer vragen hebt;

   • Please enter your comments.
   • Please enter your email so we can get in touch.
   • Please enter your full name.
Bedankt voor je vraag. De medewerkers van ons bespreekbureau zullen je spoedig contacteren.
Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen? Klaar om te bestellen?
klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier klik hier

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons