Abonnementen

Met een abonnement bij Opera Ballet Vlaanderen reserveer je in één keer jouw stoel voor de beste voorstellingen van het seizoen. Zo ben je van bij de start van het cultureel jaar helemaal zeker dat je niets hoeft te missen. Afhankelijk van de formule die jij kiest, stellen wij met de grootste zorg een aantrekkelijk programma samen. En daar geven we je graag nog kortingen en enkele extra voordelen bovenop. Ontdek ze hier.

Last call

Een jaar Opera en Ballet op jouw maat

Afhankelijk van de abonnementsformule die je kiest, stellen wij met zorg en kennis een uniek, afwisselend en meeslepend programma voor je samen.

Een afwisselend cultureel seizoen, zonder gedoe

Wij zorgen voor je tickets, een selectie aan betekenisvolle voorstellingen van internationaal gerenommeerde makers en verrassen je met aanstormend talent. Je hoeft je een heel jaar lang niets aan te trekken van aankopen, reservaties en keuzestress.

Je hoeft niets te missen

Je bent voor een heel cultureel jaar zeker dat je geen enkele must-see zal missen. Jouw plek is gereserveerd en je hoeft je geen zorgen te maken over snel uitverkochte voorstellingen.

Je betaalt minder

Je betaalt geen reservatie- of verzendkosten en geniet meestal een korting op de standaardprijzen. Per abonnement loopt je voordeel al gauw op tot € 50. Wie jonger is dan 30 krijgt nog eens 30% reductie, voor wie 26 of jonger is loopt de korting zelfs op tot 50%.

Je bent zeker van je (vaste) plaats

In de meeste abonnementsformules ben je zeker van je eigen plaats voor alle voorstellingen in Opera Antwerpen of Opera Gent.

Je krijgt twee gratis ruilbeurten

Misschien is er hier en daar wel eens een datum die je niet goed past. Dan kan je als abonnee twee keer per seizoen en tot maximaal één week voor de voorstelling gratis jouw kaarten omruilen voor een andere voorstelling van dezelfde productie. Omruilingen zijn uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid en kunnen enkel met de originele kaarten en tot maximaal één week voor de voorstelling. Vanaf de derde omruiling betaal je €5 per ticket. Ruilen kan pas vanaf de start van de losse kaartverkoop.

Extra’s

  • We trakteren je tijdens één voorstelling op een gratis drankje.

  • Je krijgt een kortingsbon voor een andere voorstelling uit ons aanbod.

  • Tijdens het seizoen verrassen we je af en toe met een onverwachte extra.

Overtuigd?

ONTDEK HIER ALLE FORMULES
of neem gerust contact op met het bespreekbureau als je nog meer vragen hebtSchrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons