Dag van de dans bij Opera Ballet Vlaanderen

Leer de gebaren van Ombra

do 7 mrt 2024

BWA3611 koen Broos

De jaarlijkse ode aan dans in heel Vlaanderen en Brussel valt dit jaar op zaterdag 27 april 2024. Omdat de Dag van de Dans dit jaar midden in de speelreeks van Ombra valt, hebben we iets heel bijzonders in petto. Schrijf je hier in.

Voor zijn nieuwe productie Ombra brengt Alain Platel koorleden, dansers en orkestmusici samen voor een nieuwe voorstelling waarin ontmoeting centraal staat. Hij bundelde ook de krachten met de ‘taalcoach gebarentaal’ Bart Verheyden, die zelf ook doof is. Als geen ander kent hij de schoonheid en kracht van die visuele taal en weet hij opera-aria’s in sprekende gebaren om te zetten. Want er zit een grote betekenis in een eenvoudig gebaar.

WORKSHOP: Leer de gebaren van Ombra


Op zaterdag 27 april 2024 kan je in het kader van De Dag van de Dans zelf ook enkele van de gebaren aanleren die gebruikt worden in de voorstelling Ombra. De workshop wordt gegeven door assistent-choreograaf Bérengère Bodin om 14u en 16u. De workshop duurt ongeveer 50 minuten en eindigt met een kort toonmoment in de zaal met zicht op de scène van Ombra

Voor iedereen, jong en oud, geen ervaring vereist. Deelname is gratis.

Schrijf je hier in

Opera Ballet nieuwe productie wereldcreatie
|

Antwerpen | Gent

Ombra

Alain Platel

Info en tickets
a5cP6000000ViUbIAK-a0b5p00001RJOvZAAX

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons