Deel jouw liefde voor opera en ballet tijdens Open Raam

Mogen de buren meegenieten?

ma 20 feb. 2023

Testje 3

Wat is die ene aria die je telkens tot tranen toe beweegt? Welke opera heeft voor jou een bijzondere betekenis? Bij welk stuk kan je het niet laten om mee te dirigeren of te dansen? Opera- en balletfans in Vlaanderen, maak je liefde bekend en laat van je horen!

Vul straten en pleinen met de schoonheid van opera en ballet


Op zaterdag 17 juni 2023 roepen Opera Ballet Vlaanderen, Curieus en radio Klara iedereen op om hun liefde voor opera- en balletmuziek te delen.

Open tussen 14u en 16u jouw ramen en deuren en beleef samen met je buren, vrienden en familie jouw passie voor muziek of ballet. Zing je favoriete aria, speel je geliefde muziekfragment af of vraag een verzoekje aan op Klara en draai de volumeknop van jouw muziekinstallatie open. Creëer een onvergetelijk moment met jouw favoriete fragment uit het opera- en balletrepertoire.

ALLES KAN!
De actie kan zo klein of groot worden als je zelf wilt. Zet je raam open en draai aan de volumeknop, post je voor al je vrienden op sociale media? Vertel op de radio waarom dat ene stuk voor jou van betekenis is. Of bied je buren een hapje en een drankje aan, een huisconcert of een groter evenement?

Op zaterdag 17 juni 2023 is het 100in1DayBelgium. Die dag overspoelen we Vlaanderen en Brussel met 100 creatieve en verbindende acties op 1 dag. Een initiatief van Curieus vzw. Lees hier meer

Testje 4
Krijg liefde terug van ons


Registreer je actie onderaan en je uitnodiging voor een gezellige ontmoeting in Opera Gent of Opera Antwerpen, mét live opera-jukebox en een feestelijke start van de losse ticketverkoop voor het volgende fantastische seizoen bij Opera Ballet Vlaanderen, komt er gauw aan.

Bovendien maak je kans op gratis abonnementen, tickets of een van de cadeaupakketten van Curieus. Verhoog je kansen door over jouw actie op sociale media te posten met #operaballetvlaanderen en vermelding van de actie OPEN RAAM.


REGISTREER JE ACTIE HIERONDER (EN DUIK IN DE PRIJZENPOT)

      • Vul je volledige naam in
      • Blijf op de hoogte van Opera Ballet Vlaanderen via onze nieuwsbrief

Bedankt voor jouw inzending!

Kijk hiervoor het wedstrijdreglement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons