Deel jouw liefde voor opera en ballet tijdens Open Raam

Mogen de buren meegenieten?

ma 20 feb 2023

Testje 3

Wat is die ene aria die je telkens tot tranen toe beweegt? Welke opera heeft voor jou een bijzondere betekenis? Bij welk stuk kan je het niet laten om mee te dirigeren of te dansen? Opera- en balletfans in Vlaanderen, maak je liefde bekend en laat van je horen!

Vul straten en pleinen met de schoonheid van opera en ballet

Opera Ballet Vlaanderen en Curieus roepen iedereen op om hun liefde voor opera- en balletmuziek te delen want op zaterdag 17 juni 2023 is het 100in1DayBelgium, hét feest van de geëngageerde doener.

Op deze dag zetten we ideeën om in daden. Zo verbinden we mensen met elkaar en met hun leefomgeving. Samen zetten we creatieve, duurzame en innovatieve acties op om de buurt een beetje mooier te maken. Een initiatief van Curieus vzw. Lees hier meer

Testje 4

Deelnemers van over heel Vlaanderen

Tussen Eindhoven en Langemark-Poelkapelle wonen er heel wat opera- en balletfans. Op meer dan 150 plaatsen zal opera- en balletmuziek klinken!
Bekijk hier het kaartje.

2223 RAA OPEN RAAM deelnemers op kaart 12 06 2023

HOE DEELNEMEN?

1. Registreer je favoriet fragment

Vul het formulier in onderaan deze webpagina. Zo maak je kans op leuke prijzen én word je uitgenodigd voor een uniek OPEN RAAM concert in de Opera's van Gent ( tussen 10 en 12u) of Antwerpen (tussen 16 en 18u).

2. Speel op 17 juni je favoriet fragment af en geniet van dat moment samen met anderen mensen

Open tussen 14u en 16u jouw ramen en deuren en zing je favoriete aria, speel je geliefde muziekfragment af of vraag een verzoekje aan op Klara (via e-mail) en draai de volumeknop van jouw muziekinstallatie open. Beleef samen met je buren, vrienden en familie jouw passie voor muziek of ballet.

Inspiratie nodig?

Check seizoen 23/24 of beluister de playlist.

3. Krijg liefde terug van ons

Registreer je actie onderaan en je uitnodiging voor een gezellige ontmoeting in Opera Gent of Opera Antwerpen, mét live opera-jukebox en een feestelijke start van de losse ticketverkoop voor het volgende fantastische seizoen bij Opera Ballet Vlaanderen, komt er gauw aan. Abonnees en vrienden van OBV zijn sowieso welkom.

Bovendien maak je kans op gratis abonnementen, tickets of een van de cadeaupakketten van Curieus. Verhoog je kansen door over jouw actie op sociale media te posten met #operaballetvlaanderen en vermelding van de actie OPEN RAAM.

      • Vul je volledige naam in
      • Blijf op de hoogte van Opera Ballet Vlaanderen via onze nieuwsbrief

Bedankt voor jouw inzending!

Kijk hier voor het wedstrijdreglement

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Volg ons