Vriendenactiviteiten voorjaar 2023

In het voorjaar van 2023 staan er weer heel wat activiteiten op het programma voor de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen

Open repetitie Creature met Wim Vanlessen

Op vrijdag 6 januari nodigt ex-principal Wim Vanlessen je uit in ons theater op 't Eilandje voor een open repetitie van Creature, de opvolger van het succesvolle Giselle van Akram Khan. Hij gaat eerst kort even in gesprek met Philippe Lens, die de hoofdrol danst en daarna duiken jullie samen de repetitie in.

Creature Philippe Lens
Vriendenreis Kopenhagen 13 tot 17 april

Na uitermate succesvolle reizen naar München, Aix-en-Provence en Parma in 2022 trekken we voor de eerste Vriendenreis van 2023 naar het prachtige Kopenhagen. Op het programma staat Verdi's Aida en Strauss' monumentale opera Elektra. En een héél bijzonder privé-recital met een oude bekende: Raehann Bryce-Davis, die velen onder jullie zich maar al te goed zullen herinneren van haar rollen bij Opera Ballet Vlaanderen.

Ontdek het programma

Raehann
Een blik achter de schermen

Op zaterdag 18 februari organiseren we een rondleiding in Opera Antwerpen en Opera Gent, speciaal voor onze Vrienden. Spreekt de backstage van onze operahuizen nog steeds tot je verbeelding? Grijp dan je kans.

PRAKTISCH / za 18 feb 2023, 12:00U, Opera Antwerpen en Opera Gent

Schrijf hier in

Rondleiding Antwerpen kostuumatelier
Open repetities

Als Vriend heb je het voorrecht om onze voorstellingen als allereerste bij te wonen, bij de voorgenerale repetitie (de voorlaatste repetitie voor de première is dat). Zo kan je dit voorjaar naar de repetities van Satyagraha, Tristan und Isolde, The Indian Queen, Kruistocht, Le Nozze di Figaro en Pite / Spivey / Forsythe. Een unieke belevenis.

Schrijf je in

Satyagraha Opera Vlaanderen foto Rahi Rezvani 1
Dagreizen

We trekken dit voorjaar ook nog naar onze collega's in De Munt in Brussel voor Jevgeni Onegin van Tsjaikovski en naar De Nationale Opera in Amsterdam voor Maria Stuarda. Meer info volgt.

Dutch National Opera Ballet Ronald Tilleman 20170105 0199 1

Sign up for our newsletter

Follow us